Izvor:
22.03.2017 u 02:57
0

VUČIĆ I SKOT SAGLASNI: Odnosi Srbije i SAD u usponu! (VIDEO)

Premijer Aleksandar Vučić i američki ambasador Kajl Skot ocenili su da su bilateralni odnosi dveju zemalja u usponu.

Kako su konstatovali, to utiče na veće interesovanje kompanija iz SAD-a za ulaganje u Srbiji.

Potvrdu za takve ocene, kako su istakli, predstavlja i potpisivanje ugovora kojim je američka kompanija NCR proširila poslovanje na srpskom tržištu.

Vučić i Skot razmenili su mišljenja i o pitanjima koja su od zajedničkog interesa, razmotrili su situaciju u regionu, te istakli odgovornu politiku Srbije kao faktora mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu.

Srpski premijer i američki ambasador su razgovarali i o odnosima Beograda i Prištine, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima nakon susreta Vučića i Skota.

Vučić je rekao da Srbija ostaje posvećena dijalogu i Briselskom sporazumu, uprkos tome što su prištinske privremene vlasti u kratkom vremenskom periodu preduzele nekoliko neodgovornih poteza i time ugrozile i dijalog i dogovore iz Brisela.

b92.net
Foto:
Twitter/BalkanNewsbeat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter