Izvor:
06.04.2017 u 01:19
0

AVE BELI, JAVI SE: Preletačević se povukao u duboku ilegalu! (VIDEO)

Luka Maksimović alias Ljubiša Preletačević Beli, kandidat za predsednika Srbije na ovogodišnjim izborima, povukao se u ilegalu.

Naime, već tri dana, u Srbiji se održavaju protesti studenata, koji nisu zadovoljni izbornim rezultatima, i oni protestuju protvi aktuelne vlasti, i pre svega medijskog mraka.

Protestanti su očekivali da im on pruži nedvosmislenu podršku ili se čak pojavi na tom protestu, ali Ljubiša to nije učinio, zbog čega je pretrpeo brojne kritike.

Novinari skoro svih redakcija u Srbiji pokušali su da kontaktiraju Belog kako bi došli do njegove izjave, ali on to sve uporno ignoriše, i oglašava se jedino putem saopštenja.

U jednom takvom saopštenju koje sa našlo na njegovom sajtu, Preletačević je rekao:

Ovo su prvi veliki studentski protesti posle 20 godina. Zapitajte se zašto studenti nisu protestvovali ozbiljno već 20 godina? Zato što su se na kraju prethodnih (energičnih, kreativnih, divnih…) ipak osetili izmanipulisano od strane političkih stranaka. Velika energija je potrošena bez pravih ciljeva i ishoda. Zato Beli neće pozivati da se izlazi na proteste, već će nastaviti da animira ove „zaljubljenike u proleće“ da ipak izađu na sledeće izbore. Naravno, Beli neće ni pozvati da se ne izađe na proteste, mirne, dostojanstvene i prkosne, zato što je to pravo svakog čoveka u ovoj državi.

Pored razočaranih protestanata, oštru kritiku Belom i njegovim pristalicama putem Tvitera, uputio je poznati pevač Vlado Georgiev.

Je*o vas Beli Preletačević i sav taj cirkus koji ste popušili glupani hipsterski. Čarape mogu i bake da vam ispletu – napisao je Georgiev.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter