Izvor:
19.04.2017 u 14:53
0

BIVŠI PREDSEDNIK SCG ZAVRŠIO NA PSHIJATRIJI!

Dok se čeka konačna odluka podgoričkog višeg suda o tome da li će biti uvažena žalba advokata Zdravka Begovića da se odgodi izdržavanje kazne osuđenom Svetozaru Maroviću, "Novostima" je iz beogradske bolnice "Sveti Sava" potvrđeno da je nekada visoki funkcioner DPS bio njihov pacijent tokom marta, ali da je bolnicu napustio početkom aprila.

Iz ove bolnice nam je objašnjeno da je Marović otpušten relativno dobrog zdravstvenog stanja, s tim što je bio malo depresivan.

Marović je bio smešten na četvrtom spratu ove bolnice, na kojem se nalazi apartmanski smeštaj bolesnika. Na sajtu bolnice nalazi se objašnjenje da četvrti sprat pripada odeljenju intenzivne njege, da se u njemu nalazi sedam apartmana A klase u kojima se leče bolesnici koji žele vanstandardne uslove.

Advokat Begović, za "Novosti", kaže da je u utorak poslao poštom žalbu na odluku kotorskog suda kojom je odlučeno da se Marović odmah javi upravi spuškog zatvora radi izdržavanja zatvorske kazne.

Dodaje da je njegov klijent od 7. aprila hospitalizovan na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

Marović, osuđen kao šef organizovane kriminalne grupe u Budvi, treba da odsluži tri godine i 10 meseci zatvora i plati skoro 1,2 miliona evra. Višem sudu u Podgorici, do ponedeljka, kako se navodi u saopštenju ove ustanove, nisu dostavljeni spisi Osnovnog suda u Kotoru radi odlučivanja o žalbi osuđenog Marovića na rešenje predsednika kotorskog osnovnog suda, kojim je odlučeno o njegovom zahtevu za odgađanje izvršenja kazne zatvora.

VEŠTAČENjE

ADVOKAT Svetozara Marovića dostavio je Višem sudu žalbu na odluku kotorskog suda kojom je odbijena molba da mu se odgodi izvršenje zatvorske kazne. Begović tvrdi da je Marovićevo zdravstveno stanje loše. U žalbi, Begović traži da se ponovo uradi veštačenje i upotpuni medicinska dokumentacija.

Novosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter