BIVŠI PREDSEDNIK SCG ZAVRŠIO NA PSHIJATRIJI!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Svetozar-Marovic.jpg?m=1464398962

Dok se čeka konačna odluka podgoričkog višeg suda o tome da li će biti uvažena žalba advokata Zdravka Begovića da se odgodi izdržavanje kazne osuđenom Svetozaru Maroviću, "Novostima" je iz beogradske bolnice "Sveti Sava" potvrđeno da je nekada visoki funkcioner DPS bio njihov pacijent tokom marta, ali da je bolnicu napustio početkom aprila.

Iz ove bolnice nam je objašnjeno da je Marović otpušten relativno dobrog zdravstvenog stanja, s tim što je bio malo depresivan.

Marović je bio smešten na četvrtom spratu ove bolnice, na kojem se nalazi apartmanski smeštaj bolesnika. Na sajtu bolnice nalazi se objašnjenje da četvrti sprat pripada odeljenju intenzivne njege, da se u njemu nalazi sedam apartmana A klase u kojima se leče bolesnici koji žele vanstandardne uslove.

Advokat Begović, za "Novosti", kaže da je u utorak poslao poštom žalbu na odluku kotorskog suda kojom je odlučeno da se Marović odmah javi upravi spuškog zatvora radi izdržavanja zatvorske kazne.

Dodaje da je njegov klijent od 7. aprila hospitalizovan na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

Marović, osuđen kao šef organizovane kriminalne grupe u Budvi, treba da odsluži tri godine i 10 meseci zatvora i plati skoro 1,2 miliona evra. Višem sudu u Podgorici, do ponedeljka, kako se navodi u saopštenju ove ustanove, nisu dostavljeni spisi Osnovnog suda u Kotoru radi odlučivanja o žalbi osuđenog Marovića na rešenje predsednika kotorskog osnovnog suda, kojim je odlučeno o njegovom zahtevu za odgađanje izvršenja kazne zatvora.

VEŠTAČENjE

ADVOKAT Svetozara Marovića dostavio je Višem sudu žalbu na odluku kotorskog suda kojom je odbijena molba da mu se odgodi izvršenje zatvorske kazne. Begović tvrdi da je Marovićevo zdravstveno stanje loše. U žalbi, Begović traži da se ponovo uradi veštačenje i upotpuni medicinska dokumentacija.

Novosti

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro