Izvor:
19.04.2017 u 15:04
0

Palma o protestima: MLADI DA SE NE BORE ZA GUBITNIKE NA IZBORIMA!

Presednik Jedinstvene Srbije Dragan marković Palma izjavio je na predizbrnom skupu JS u Kovinu da ta stranka podržava mlade ljude koji nešto traže ali da su mladi koji protestuju u Beogradu "zavedeni i prevareni".

"Oni treba da se bore za studentska prava, a ne da se bore za gubitnike na predsedničkim izborima", izjavio je Palma, u Kovinu, gde će u nedelju biti održani lokalni izbori.

Marković je građanima Kovina poručio da se JS bori za decentralizaciju.

Ta stranka se, kako je dodao, zalaže da se "u Novi Sad ide na svadbe i slave, a da sve ostalo što ima u Novom Sadu i Beogadu ima i u ostalim gradovima i opštinama Srbije".

Jedinstvena Srbija izlazi samostalne na lokalne izbore u Kovinu pod nazivom Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija i nalazi se pod rednim brojem osam glasačkog listića.

Lokalni izbori u Kovinu biće održani u nedelju 23. aprila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter