Izvor:
02.05.2017 u 01:58
0

Šta je tražio to je i dobio: HARADINAJ IZAZVAO RUSA, PA „POPIO“ BATINE! (FOTO)

Haradinaj tražio obračun "jedan na jedan", sa ruskim specijalcem pa izvukao deblji kraj.

Ramuš Haradinaj dobio je batine od ruskog vojnika. Čuveni vođa zločinačkog OVK u maju 2000. godine izvukao je deblji kraj u tuči pesnicama s pripadnikom ruske padobranske jedinice iz sastava Kfora.

Prema rečima Igora Marinkovića, iz organizacije Naši, Haradinaj je na Ruse naleteo u blizini sela Mušutište kod Suve Reke, gde je Rusu zapretio batinama, ali je iz okršaja on izašao izubijan.

Prema Marinkovićevoj priči, Haradinaj i njegovi ljudi bili su do zuba naoružani.

– Ruski specijalci zaustavili su kombi. U njemu je bilo dvadesetak ljudi. Svi su bili u odelima i imali su legitimacije OVK – priča Marinković i dodaje da su potom Rusi postupili po proceduri i tražili legitimacije, ali da su Albanci to odbili. Rusi su ih, priča Marinkovićč, brzo uhapsili, ali je tada došlo do sukoba.

Haradinaj se ponašao nadmeno, vređao je ljude. Pitao ih je da li znaju ko je on, da neće proći tek tako za ovo hapšenje. Hvalio se znanjem džuda. A onda je ruskom komandantu poručio: "Da nemam lisice, pokazao bih ti ja gde ti je mesto" – priča Marinković.

I tada je, kako kaže, komandantu ruskih snaga "pao mrak na oči". Odmah je vojnicima naredio da Haradinaju skinu lisice i krenuo je obračun…

– Haradinaj je mlatio rukama, ali je Rus bio mnogo veštiji. Samo jednim udarcem oborio je Haradinaja. Zločinac je pokušao da se pridigne da uzvrati, ali to je bio jadan pokušaj. Od prvog udarca pao je na zemlju, glava mu je raskrvavljena. Skup odelo u kom je bilo bilo je umrljano krvlju i blatom – objašnjava Marinković ističući da je prilikom jednog boravka u Moskvi imao sreću i privilegiju da upozna vojnika iz ove priče i na taj način dođe u posed ovih fotografija.

informer.rs
Foto: snp naši, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter