Izvor:
02.05.2017 u 19:25
0

Zaev preti: UHAPSIĆU GRUEVSKOG, NEĆE POBEĆI OD PRAVDE!

Predsednik opozicione SDSM Zoran Zaev optužio je političkog protivnika, bivšeg premijera I lidera VMRO-DPMNE Nikolu Gruevskog, da blokira miran prenos vlasti ne bi li izdejstvovao garancije za amnestiju.

Zaev je u intervjuu za Dojče vele na makedonskom jeziku rekao da Gruevski direktno ili indirektno traži garancje za njegovu amnestiju I pojedinaca iz njegovog najbližeg političkog I porodičnog okruženja.

"Amnestije neće biti. Posle svega što je činio, Gruevski mora da ide na sud. Sudiće mu nezavisni pravosudni organi I oni će proceniti njegovu krivicu. Ali, bežanja pred licem pravde – nema", rekao je Zaev.

Obećao sam građanima Makedonije, kazao je, da će se pravda odositi pođednako za sve.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Gruevski.jpg?m=1482609080
Zaev je takođe rekao da mora da postoji odgovornost za počinioce nasilnog krvavog scenarija u parlamentu.

On je ponovio optužio Gruevskog I predsednika Ðorđa Ivanova da stoje iza incidenata koji su se 27. Aprila dogodili u Sobranju, kada je Albanac Talat Džafer izabran za predsednika.

"Svako ko je počinio zločine protiv građana i države moraće da se suoči sa pravdom", rekao je Zaev, koji obećava uspostavljanje transparentnog I pravednog pravosudnog sistema koji će raditi u interesu grajdna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter