Izvor:
04.05.2017 u 18:52
0

Smena na čelu grada: Mladenović vodi Beograd do izbora!

Andreja Mladenović, lider Samostalnog DSS, trebalo bi uskoro da bude izabran za gradonačelnika Beograda umesto Siniše Malog, saznaje Sputnjik.

Kako piše “Sputnjik”, Mladenović, koji trenutno obavlja funkciju zamenika gradonačelnika u vladajućim krugovima, za sada figurira kao jedini kandidat za prvu gradsku fotelju koja će ostati upražnjena.

Naime, lider SNS Aleksandar Vučić obelodanio je da Siniša Mali više neće biti gradonačelnik, kako je rekao, „Ne zato što nije dobro radio i ne zato što naprednjaci nemaju većinu u Skupštini Beograda već zbog sveopšte kampanje koja se vodi protiv njega“.

Planira se da se smena na vrhu gradske vlasti obavi tokom letnjih meseci, a Mladenović bi trebalo da upravlja prestonicom do redovnih gradskih izbora koji će biti održani na proleće iduće godine.

Lider Samostalnog DSS-a završio je master akademske studije na Fakultetu za inženjerski internacionalni menadžment. Nekadašnji je visoki funkcioner DSS-a i blizak saradnik Vojislava Koštunice. Sa tom strankom rastao se 2015. godine u vreme kad je lider bila Sanda Rašković Ivić, upravo zato što nije želeo da posluša njen nalog i da napusti koaliciju sa SNS-om u Beogradu. Tada je i osnovao Samostalni DSS, koji je potom nastupio na naprednjačkoj listi na parlamentarnim izborima.

b92.net
Foto: rkpartizan.rs, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter