Izvor:
07.05.2017 u 22:08
0

BORIS TADIĆ NIJE GEJ NI USTAŠA: Majka Nevenka brani sina od laži!

U knjizi „Srebrenica, dugo pripremana zavera Amerike protiv srpskog naroda“ Đorđa A. Đorđevića iznete su brojne neistine i uvrede, da je Boris vanbračno dete, da mu je majka Hrvatica, a otac razvratnik, navodi Nevenka Tadić

Nevenka Tadić, majka bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, stala je u odbranu sina poručivši da nije homoseksualac, perverznjak, manijak niti orgijaš!
Ona je tako reagovala na napise u knjizi „Srebrenica, dugo pripremana zavera Amerike protiv srpskog naroda“ Đorđa A. Đorđevića, u kojoj su, kako je navela, iznete brojne neistine, poput „Boris vanbračno dete… majka mu je Hrvatica… muslimanka… a pomajka Hrvatica… Majka mu je ustaškog porekla iz porodice Francetića… Otac mu je razvratnik…“.
– Nemam nikakvih predrasuda prema vanbračnoj deci, koja su, uostalom, pravno, društveno i moralno izjednačena s bračnom, ali Boris Tadić je moj rođeni sin. Rođen je u braku s Ljubomirom Tadićem. Rastao je i odrastao, sa sestrom, pokraj nas dvoje sve do osnivanja svoje bračne zajednice. On nema nikakve pomajke – istakla je ona u otvorenom pismu u listu Politika.

Autor je, kako je ocenila, porodici – posebno njenim roditeljima, kao i unučadi, praunuku, a i budućim generacijama naneo veliku nepravdu i uvredu. Sumnja da je to učinjeno s namerom da se porodica, a posebno Boris, politički i ljudski kompromituje:
– Neću ni da komentarišem neukusne, zlonamerne i neistinite kvalifikacije o Borisu, kao što su: „psihopata“, „zločinac“, „homoseksualac“, orgijaš“, „lopov“, „pljačkaš“, „perveznjak“, „razvratnik“, „degenerik“, „grobar“, „Kaligula“, „manijak“, „diktator“, „strani plaćenik“, „kao da mu venama struji muslimanska krv, što evocira na doba kada su Osmanlije izlagale raju najvećim i najgroznijim mukama“. Dalje navodi da je Boris pod štetnim uticajem svog oca Ljubomira, koga na jednom mestu kvalifikuje kao najvećeg razvratnika, i pisca Dobrice Ćosića.

Najveća uvreda naneta je, kako naglašava Nevenka Tadić, njenom ocu Strahinji Kićanoviću tvrdnjom o njenom i Borisovom ustaškom poreklu, kao i da je iz porodice Jure Francetića.
– Rođena sam u srpskoj, pravoslavnoj porodici od majke Milice, rođene Konjević, i oca Strahinje Kićanovića. Niko od moje šire i uže porodice nikad nije čuo za srodstvo s Francetićima. Otac Strahinja i njegov brat Dušan, rođak i zet sveštenik internirani su od strane ustaša i život završili u velebitskim jamama Jadovna 1941.

Izvor: Kurir/Politika

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter