Izvor:
08.05.2017 u 19:26
0

VUČIĆ ZADOVOLJAN: Vojnici imaju bolje čizme, veće plate i nove rakete!

Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić naveo je da je Srbija učinila sve da sačuva stabilnost i da je u tome za sada uspela.

On je za TV Prva naveo da će Srbija nastaviti da ulaže u vojsku.

Vučić će sutra prisustvovati proslavi Dana Vojske Srbije, Dana pobede i Dana Evrope koja će se održati u Nikincima.

Tamo će biti održana vežba “Čelik 2017” na kojoj će, kako je rekao Vučić, VS pokazati sva raspoloživa moćna sredstva, ali i mnogo novina.

– Ljudi kažu da se ne dešava ništa u vojsci, a dešava se to da više nema onih groznih čizmi, već svi imaju po dva ili tri para, više uniformi, plate, primamo nove vojnike – rekao je on.

Vučić je rekao da je Vojska Srbije uspela i da radi na “alas raketama”.

– To su vođene rakete koje dramatično menjaju kurs i nepogrešivo gađaju. Spremamo ih za gađanje na 50 kilometara – naveo je Vučić za TV Prva.

Izvor: B92

Foto: Twitter/PeninsulaQatar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter