Izvor:
09.05.2017 u 14:27
0

SRBOMRSCI! RASKRINKAN PAR IZ PAKLA: Klintonovi lobiraju za Albance za 100 miliona evra!

Bivši predsednik SAD Bil Klinton i njegova supruga Hilari osvedočeni srbomrsci, uključeni su u lobiranje kosovskih interesa u preogvorima Beograda i Prištine, s konačnim ciljem da se Srbija natera da prizna nezavisnost Kosova, saznaje Kurir. Za svoje usluge bivši američki predsednik i i njegova supruga od albanske dijaspore dobili su po 50 miliona evra.

Izvor Kurira blizak obaveštajnim krugovima otkriva da Klintonovi na sve načine pokušavaju da izvrše pritisak na Brisel, ne birajući sredstva.

Priština je sve nervoznija jer su svesni da pregovori ne idu onako, kako su planirali i na sve načine pokušavaju da ih ubrzaju sa ciljem da se Beograd na kraju natera da prizna Kosovo. Angažman nekadašnjeg šefa Bele kuće u korist Albanaca i nije neko iznenađenje, pošto je upravo on bez saglasnosti SB UN naredio bombardovanje Srbije 1999, a kasnije se otvoreno zalagao za nezavisnost Kosova. Ovog puta Klintonovi su prihvatili ponudu da preko svojih kongresmena izvrše pritisak na Brisel, odnosno EU da se Beograd "satera do zida". Za to su dobili, kako se spekuliše po kuloarima u sedištu EU, neverovatan honorar od po 50 miliona evra – objašnjava sagovornik Kurira.

Uloga Pacolija

On dodaje da je u celu priču uključen i najbogatiji kosovski Albanac Bedžet Pacoli.

– On je vladama malih država plaćao između jedan i tri miliona dolara za priznavanje Kosova, aktivno je uključen ne samo u lobiranje već i u finansiranje Klintonovih. Pored još nekih albanskih tajkuna, otvorenu podršku su dobili i od zvanične Tirane – govori izvor Kurira.

U pregovore će s prištinske strane biti uključeni još i finski diplomata Marti Ahtisari i nekadašnji državni sekretar SAD Madlen Olbrajt, takođe provereni srbomrsci.

Bivši direktor VBA Momir Stojanović veruje čak da Klintonovi nikada nisu ni prestajali da lobiraju za albanske interese na Kosovu.

Javna je tajna da američke kongresmene i politčare Albanci "pune" velikim novcem, a mi nemamo te pare…

To je uglavnom novac od šverca droge, reketiranja, trgovine ljudima, nekada organima i od drugih kriminalnih radnji.

Klintonovi su uvek bili naklonjeni Albancima i potpuno uključeni u sve što se dešava. Ne zaboravite da iza nekih američkih kompanija na Kosovu stoji upravo neko iz klana Klintonovih – zaključuje Stojanović.

Albanska opsesija klanom Klintonovih

U znak zahvalnosti za ostvarenje ciljeva, na Kosovu su imena ulicama, hotelima i radnjama davali po najvećim srbomrscima. Jedan od bulevara u Prištini dobio je ime Bulevar Bila Klintona.

U istoj ulici nalazi se i spomenik Klintonu u prirodnoj veličini, koji je on otkrio tokom posete Kosovu 2009. godine. Samo nekoliko metara od spomenika nalazi se butik za žene koji se zove "Hilari", a u blizini je i hotel koji nosi ime "Hilari Klinton". U Prištini postoji i Ulica Džozefa Bajdena, koji je lobirao za nezavisnost Kosova, kao i ulica Ričarda Holbruka, koji je javno podržavao teroriste OVK. Tu je i auto-škola "Vesli Klark", glavnokomandujućeg NATO tokom bombardovanja SRJ 1999. godine.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva, Twitter/agankosumi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter