Izvor:
12.05.2017 u 03:27
0

OČEKIVAN ISHOD: Mandić ponovo izabran za predsednika NSD!

Predsednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić ponovo je izabran danas na tu funkciju, na izbornoj skupštini stranke.

Tom prilikom, Mandić je istakao da je NSD "moćna opoziciona snaga", ali i jedini parlamentarni predstavnik srpskog naroda u Crnoj Gori, prenosi RTCG.

– Sad ili nikad moramo braniti srpski narod. Najači smo opozicioni subjekt i zaslužili smo da dođemo na vlast. Nama neće upravljati NATO ambasade i mediji koji nam blokiraju račune.

Nećemo se dati u lance vezati, kao ni naši preci koji su stvorili srpsku Crnu Goru", kazao je Mandić na Izbornoj skupštini Nove i dodao da će raditi na uspostavljanju kontakata sa ostalim opozicionim strankama.

Mandić je bio i jedini kandidat za predsednika stranke.

informer.rs
Foto: In4s

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter