Izvor:
12.05.2017 u 18:32
0

(VIDEO) HARADINAJ PIŠE NOVI USTAV: KOSOVO JE DO NIŠA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/haradinaj-vrata.jpg?m=1484230570

Lider Alijanse za budućnost Kosova (AAK) Ramuš Haradinaj rekao je da bi trebalo neko da dođe i uništi agendu Srbije kojom se ona ruga Kosovu. On kaže da je i sam bio plen ove agende, jer je više od tri meseca bio u pritvoru francuskih vlasti.
U emisiji „Rokum rol“ na TV Rokum, Haradinaj je rekao da bi „trebalo kazati Evropskoj uniji (EU), a posebno SAD, da mi nismo narod da se neko poigrava i ruga sa nama!“, prenosi portal „Info ks“.

„Na ovu temu Evropa ne radi ništa. Zahvalan sam Berlinu, koji je imao jasan pristup za mene, ali kada je u pitanju Brisel, ovo nije fer, jer se na Balkanu EU vidi kao strana koja ne može da uveri stranke da donesu teške odluke. Trebalo bi da reaguje Amerika i da Srbiji pokaže njeno mesto“, dodao je Haradinaj.

On je rekao da Srbija treba da izbriše Kosovo iz preambule njenog ustava.
„Ako Evropa i Amerika ne odrade ovaj posao, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da uvedemo reciprocitet, dok oni drže Kosovo u svom ustavu, onda je red i na nas da trećinu njihove teritorije uvrstimo u našu teritoriju“, rekao je Haradinaj.

„Neće više da se s nama poigrava loš komšija“, dodao je Haradinaj.

On je kazao da ukoliko postane premijer, a Srbija za to vreme ne izbriše Kosovo iz svog Ustava, onda će on ubaciti trećinu njihove teritorije u našu, počevši od Niša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter