Izvor:
13.05.2017 u 02:21
0

Američki predsednik kreće na turneju: EVO KOGA ĆE TRAMP PRVO POSETITI!

Američki predsednik Donald Tramp krenuće idućeg petka na svoje prvo putovanje izvan zemlje kao predsednik SAD, pri čemu će posetiti Saudijsku Arabiju, Izrael i Italiju u pokušaju da udruži muslimane, Jevreje i hrišćane u naporima protiv terorizma, najavila je Bela kuća.

Savetnik za nacionalnu bezbednost H.R. Mekmaster rekao je na konferenciji za novinare u Beloj kući da će Tramp u Izraelu "potvrditi nepokolebljivu povezanost Amerike s jevrejskom državom", prenosi Rojters.

Na sastancima s palestinskim predsednikom Mahmudom Abasom, Tramp će "izraziti želju za dostojanstvom i samoopredeljenjem Palestinaca", naveo je Mekmaster.

tanjug.rs
Foto: twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter