Izvor:
14.05.2017 u 01:28
0

ALBANCI PROVOCIRAJU: HARADINAJ JE HEROJ, ni Milošević nam nije mogao ništa!

Alijansa za budućnost Kosova poručuje Dačiću da ni pretnje njegovog šefa Slobodana Miloševića nisu mogle ništa.

Alijansa za budućnost Kosova (AAK) Ramuša Haradinaja oglasila se danas saopštenjem nazivajući svog lidera “herojem zemlje i njenih građana”, dok je šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića opisala kao “običnog prevaranta i iznuđivača”.

U saopštenju objavljenom na sajtu te stranke navodi se da je “bivši saradnik balkanskog kasapina Ivica Dačić naredio Haradinaju da skrati jezik i da ne zahteva da Kosovo bude uklonjeno iz Ustava Srbije”.

AAK poručuje Dačiću “da ni pretnje njegovog šefa Slobodana Miloševića nisu mogle ništa, a tek to ne može običan prevarant kakav je Dačić”.

Izjavu da Haradinaj treba da “skrati jezik” Dačić je dao povodom izjave lidera AAK da, ako “Srbija u svom ustavu i dalje bude imala Kosovo i Metohiju, onda bi Kosovo trebalo da odgovori recipročnim merama i u svoj ustav stavi jednu trećinu teritorije Srbije”.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter