Izvor:
14.06.2016 u 20:20
0

POTPREDSEDNICA VLADE U STRAHU: Očekujem fizički napad na članove porodice!

Potredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović saopštila je danas da je zabrinuta za svoju porodicu i da je sledeće što očekuje, nakon što su pojedini mediji objavili fotografiju zgrade u kojoj živi, fizički napad na njih.

Ono što posle ovakvih naslova sutra mogu da očekujem jeste da mi neko upadne u stan i povredi mene i moju porodicu – navela je Mihajlović u saopštenju dostavljenom medijima.

Danas je, kaže, Agenciji za borbu protiv korupciju dostavila procenu vrednosti ručnog sata koji nosi, a koju je, kako kaže, uradila naša poznata zlatarska kuća.

U proceni se navodi da je vrednost sata nekoliko desetina puta manja od one koja je navedena u medijima.

Mihajlović kaže i da je procenu dostavila Agenciji kako ne bi bila dovedena u zabludu da se radi o "skupocenom satu".

Kao i do sada, uvek stojim na raspolaganju Agenciji za borbu protiv korupcije da proveri imovinu koju sam prijavila kao državni funkcioner – navela je Mihajlović.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter