20°C

Beograd

VUČIĆ ČESTITAO DAN POLICIJE: "Divim se njihovoj hrabrosti i odlučnosti!"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić povodom Dana policije uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i svim pripadnicima MUP, pozvavši ih da se još efikasnije bore protiv kriminala i korupcije.

- Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova čestitam Dan policije, sa porukom da nastave da se još efikasnije bore protiv kriminala i korupcije, čineći tako život svakog građanina Srbije bezbednijim - navodi se u čestitki.

On je pohvalio pripadnike MUP-a za sve uspehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i izrazio divljenje za njihovu hrabrost i odlučnost u svakodnevnoj borbi protiv raznih vidova kriminala, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

- Oni su učinili ogroman napor kako bi podigli nivo borbe protiv organizovanog kriminala, podižući tako ugled zemlje u svetu. Pripadnici policije nebrojeno su puta pokazali da su uvek uz svoju državu i uz svoj narod. Iako obavljaju najteže poslove, često u jako teškim uslovima, čine to dostojanstveno. Naš je posao da ulažemo u policiju, jer to je ulaganje u budućnost - poručio je premijer.

Kako je rekao, pripadnicima MUP-a želi da svoj Dan provedu mirno.

- I još jednom da im zahvalim na svemu što su učinili kako bi se svi građani Srbije osećali bezbedno. Državi je potrebna profesionalna, odgovorna i moderna policija. Ponosni smo na vas - ističe se u čestitki.

Tanjug
Foto: Twitter/PeninsulaQatar

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar