Izvor:
28.08.2017 u 16:11
0

Premijerka Brnabić za albanske medije: SRBIJA NEĆE PRIZNATI KOSOVO!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za albansku tv Oranews da Srbija neće priznati jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost i dodala da dijalog o normalizaciji odnosa Beograda Prištine postoji i da će on uskoro biti nastavljen.

"Ne verujem da će Beograd priznati Kosovo, ali poziv za dijalog o boljim odnosima postoji", rekla je Brnabić za albansku tv.

Premijerka je rekla da treba raditi na normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i treba nastaviti sa sprovođenjem dogovorenog Briselskim sporazumom.

"Srbija je uradila mnogo na ispunjavanju obaveza preuzetih tm sporazumom i očekujemo da to isto uradi i Priština posebno kada je reč o delu sporazuma koji se odnosi na živt srpske zajednice", rekla je Brnabić i dodala da se nada će dijalog ubrzo biti nastavljen.

tanjug.rs
Foto: sputnjik/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter