Izvor:
29.08.2017 u 12:34
0

VUČIĆ NAJAVIO: Otvaraju se dve nove fabrike, u Leskovcu i Lebanu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć otvaranje dve nove fabrike i to u Lebanu krajem oktobra ili početkom novembra, i u Leskovcu.

Posle 30 godina u Lebanu otvaramo novu fabriku rekao je Vučić koji je prethodno otvorio 28. leskovačku Roštiljijadu.

On je napomenuo da će u Leskovcu biti otvorena fabrika strane kompanije napomenuvši da još uvek nije poznato da li će zapadnoevropski ili američki deo te kompanije doći u Leskovac. Vučić je najavio i dalju pomoć Leskovcu, Jablaničkom okrugu ali i ostalim okruzima tog dela Srbije.

Napomenuo je da je Leskovcu smanjen broj nezaposlenih sa 23.000 na 17.000 i istakao da je neophodno da broj nezaposlenih na tom području padne ispod deset hiljada.

Ukazao je i da će razvoj saobraćajne infrastrukture, posebno na Koridoru 10, doprineti razvoju i Leskovca i kompletnog juga Srbije.

– Auto-put će pomoći dolazak investitora i iz Grčke, Turske… – rekao je on.

Izvor: telegraf.rs/beta
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter