Izvor:
29.08.2017 u 14:20
0

JOŠKA BROZ: „Radi se na tome da se Titovo vreme prikaže što lošije!“

Joška Broz, sin Josipa Broza Tita, ovog jutra je bio gost Happy televizije.

U programu "Dobro jutro Srbijo" otkrio je nepoznate detalje o svojoj majki, ali takođe se osvrnuo i na netačna pisanja nekih novina o njegovim roditeljima:

-Jovanka je prisustvovala mnogi događajima "sa strane" i prenosila Titu. To je svima bio najveći problem, i zato su je uklonili. Informacije su do nje stizale preko prijatelja. Ona je zaista bila Titova zakonita supruga, iako postoje priče da nisu venčani. Novine svašta pišu, ja to isto čitam iz novina… Došlo je vreme gde se mnogi plaše delovanja komunista i socijalista.

On je naglasio i da današnja vlast nema dobar odnos prema svojoj istoriji i vremenu kada je Srbija prosperirala:

-Radi se na tome da se Titovo vreme pokaže što lošije, i da se istorija promeni. Eto umesto pomenika Dimitriju Tucoviću nikla je fontana. Oni se boje tih spomenika i imena, jer ne mogu svom narodu da pruže ono što je Tito.

Joška se požalio i da više nema ništa od predmeta iz tog perioda, jer mu je sve pokradeno.

Happytv.rs
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter