Izvor:
30.08.2017 u 16:14
0

Ratko Mladić iz Haga pisao Vučiću: PREDSEDNIČE, SAMO TI MOŽEŠ SPASTI REPUBLIKU SRPSKU!

Haški optuženik Ratko Mladić poslao je iz ćelije u Sheveningenu nekoliko pisama na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

General je Vučiću uputio nekoliko pisama, u kojima mu, između ostalog, deli i savete o tome kako da popravi ugled Srba u svetu, ali i koga posebno treba da se čuva.

General Mladić se u pismima, koja su duga od tri do pet strana sitno pisanog teksta, Vučiću obraća kao jedinom političaru u kojeg ima poverenja da može da sačuva srpski narod i unapredi srpsku državu.

Ratni komandant Vojske Republike Srpske posebno se osvrće na sudbinu Srba preko Drine.

– Poštovani predsedniče, vi morate iskoristiti svoj uticaj da sačuvate Republiku Srpsku, koja je trn u oku moćnicima sa zapada. Narod je Srpsku odbranio u ratu, ali se sve više plašim da će je pohlepni političari prodati i uništiti u miru. Vi zato imate istorijsku priliku da ono što je srpski narod preko Drine stvorio sačuvate i obezbedite mu mir i napredak – navodi Mladić u jednom od pisama, u kojem Vučiću deli detaljne savete šta i kako da radi na očuvanju Srpske.

Zanimljivo je da ratni vođa Srba u Bosni i Krajini Vučiću deli i savete kako da danas miroljubivom politikom obezbedi bolji tretman za Srbiju i srpski narod u svetu.

Ipak, on iz haškog kazamata ukazuje i na veliku nepravdu koja je naneta svima koji su se u ratu borili za srpske interese, pre svega od strane zapadnih sila.

– Zapad je bio i ostao tamnica i gubilište za srpski narod – poručuje general Mladić u jednom od pisama.

Kako saznajemo, predsednik Vučić je svako od ovih pisama pažljivo pročitao i detaljno analizirao.

Međutim, on juče nije želeo da kaže ništa o toj temi, a iz njegovog okruženja su nam potvrdili da su Mladićeva pisma stigla u kabinet.

alo.rs
Foto: Facebook/TrendsZoneOfficial, Twitter/DDNewsLive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter