Izvor:
03.09.2017 u 16:53
0

Marković: Ne treba kukati zbog Kosova, već razgovarati!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da za Kosovo ne postoji drugo rešenje već da se o njemu razgovara i unutar nas samih, kao i sa Albancima.

"Ceo svet zna da nam je Kosovo oteto, ali sada bi najgora varijanta bila da sedimo i da se bijemo u grudi i da kukamo. Mora da se razgovara i s Albancima i unutar nas samih zbog Srba na Kosovu i Metohiji, ali i svih građana Srbije. Drugo rešenje ne postoji, kaže Marković.

On ističe i da veruje u "prvog čoveka Srbije Aleksandra Vučića, da on neće dati nešto što je srpsko, činiće sve što može za naše interese i sigurno neće napraviti neku grešku".

"Važno je naći dobro rešenje i za Srbe na KiM i za sve građane Srbije i sto posto sam siguran da će većina sa Aleksandrom Vučićem na čelu umeti da ga pronađe i da neće doneti nijednu štetnu odluku po Srbiju", ocenio je Marković.

On smatra da i opozicija treba da bude deo dijaloga, ali pita kako opozicija da razgovara s partijama na vlasti o tako važnom pitanju kao što je Kosovo i Metohija, kad, kako kaže, ima preča posla, tj. da se svakog dana svađa ko će s kim i kako na predstojeće beogradske izbore.

Upitan da li veruje da EU i dalje želi Srbiju u svojim redovima, Marković kaže: "Jedna država iz EU, koja se pita za sve i svašta, Velika Britanija, nije nam naklonjena, stalno nešto izmišlja, piše deklaracije protiv Srbije. Mi smo ispoštovali sve međunarodne ugovore i sada je red na EU. Naravno nijedna odluka ne može da se donese bez SAD".

Lider Jedinstvene Srbije kaže da je za ekonomski patriotizam i nacionalni pragmatizam i kaže da te ideje za sada dobro sprovodi Vučić i njegova koalicija.

Tanjug
Foto: Youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter