Izvor:
04.09.2017 u 16:01
0

Mihajlović: Do najsitnijih detalja istražiti nasilnike!

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da se hitno mora istražiti sve što se dogodilo u subotu, kada je bila ugrožena bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pogotovo, kako kaže, jer je utvrđeno da je reč o ljudima koji su s one strane zakona i o kojima policija već ima dovoljno informacija.

"U zemlji u kojoj smo imali jednog Bagzija mora se do najsitnijih detalja ispitati ovaj incident i utvrditi pravi motiv nasilnika koji su imali udes sa kolonom u kojoj je bio predsednik Srbije", navela je Mihajlović u izjavi za javnost.

Ona je ukazala i da Vlada Srbije i policija moraju da učine sve što mogu da sa naših ulica uklone trgovce narkoticima, nasilnike i huligane i sve druge kriminalce, jer u ovakvom divljanju u saobraćaju kakvo je bilo u subotu mogu da stradaju i nečija nedužna deca.

"Srbija mora da bude sigurna i bezbedna zemlja za sve građane, a onima koji krše zakone mesto je iza rešetaka", poručila je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u subotu na kolonu vozila pod pratnjom, u kojoj se nalazio predsednik Srbije naletelo vozilo marke "bentli" i da je policija privela tri osobe i započela istragu.

Tanjug
Foto: Twitter/blokvesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter