Izvor:
05.09.2017 u 04:16
0

PRVI PUT U EMISIJI „ĆIRILICA“: Aleksandar Vučić o slučaju „bentli“ i Twitter aferi! (foto)

Večeras u kulturnoj emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića gostuje izabrani predsednik Srbije – Aleksandar Vučić.

Usled nekoliko afera, o pretnjama opozicije i incidentu "bentli", koji su dogodilo juče ujutru, gospodin Vučić je pred milionskim auditorijumom izrekao sopstveni stav.

Momci u "bentliju" pokušali da naude Vučiću

Predsednik je prokomentarisao nemili incident, koji se dogodio juče ujutru kod Topčiderske zvezde, kada su, momci u vozilu marke "bentli", vlasnika fudbaler Ivice Dragutinovića, naletili na automobil u kom je bio predsednik Aleksandar Vučić.

Kako se navodi, Luka R. je "driftovao" automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

Usled zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsednik Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a "bentli" je udario baš u taj automobil.

Zbog nekolicine sumnjih koincidencija, mnogi su nemili događaj povezali sa pokušajem ubistva srpskog predsednika, a evo šta on o tome misli:

– Zapravo, još uvek nisam stigao na posao. Uputio sam se na drugi sastanak tog jutra sa Miloradom Dodikom. Pre toga se nije dešavalo ništa neuobičajeno, sastao sam se sa ljudima iz svoje vlade, uključujući Anu. Pretpostavimo da su to slučajnosti i pretpostavljam da se takve sitacije događaju. Nadležni organi su tu da događaj ispitaju. Ako mene pitate, gotovo sam siguran da njihova namera nije bila da meni naudi – izrekao je svoj stav predsednik Vučić.

Napominje da je u subotu uveče dobio poruku od glavnog i odgovornog urednika "Politike", koji mu je preneo saznanja u vezi sa incidentom koji se dogodio tog ujutru.

– On je to objavio, iako sam zamolio da to ne objavljuje – rekao je Vučić i kazao da nije želeo da cenzuriše medije niti je urednik "Politike" to shvatio kao pritisak.

– Čudno je da se neko u osam ujutur tri puta vrti oko Topčiderske zvezde, ali mism da je to što su bili por uticajem narkotika – izjavio je Vučić i na opasku voditelja dodao da će sve istraga pokazati.

Vučić je napomenuo da je ministar Nebojša Stefanović sat vremena posle objave u medijima o incidentu, izašao u javnost i rekao da nema saznanja da se radi o smislenom napadu na njega.

Tviter: Pišajte po gorobovima

Tviter afera, koja je tema broj jedan poslednje nedelje izazvala je veliku pometnju u javnosti.

Naime, javne ličnosti poznate po kritikama aktuelnog režima, u tabloidima su optužene da su tvitovima pozivale na ubistvo predsednika države.
Optužbe su kulminirale u ponedeljak kada je objavljen snimak gradonačelnika Subotice iz SNS-a, koji je pretio svom stranačkom kolegi.

Pročitavši kontroverznom tvit glumca Sergeja Trifunovića, predsednik Vučić je prokometarisao:

Urinarna politika je jedina politika koju imaju. Pošto nemaju politiku u kojoj bi nam rekli da idemo u Evropu brže, uradimo za Kosovom nešto brže ili nemojte da idete u Evropu zato što nam to ne valja zbog toga i toga… Kako da imamo više investicija, kada mi imamo više investicija od Republike Srpske, Albanije, Makedonije, Crne Gore… – izričit je gospodin Vučić i dodaje:

– Valjda misle da će se zbog te njihove "urinarne politike" neko uplašiti njih i das će moći da pregovaraju o mirnoj predaju vlasti. O kakvoj predaju vlasti pričamo? Kada budu izbori za predsednika za 4 i po godine, možda ću Vama, a možda ću onome koga ja budem odredio za naslednika da predam tu vlast, tako i sa parlamentarnim izborima. Moraju da nauče da poštuju pravila demokratije i da se ponašate pristojno.

Gledajte "Ćirilicu na televiziji Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter