Izvor:
05.09.2017 u 13:54
0

MAJA GOJKOVIĆ: Zabrinuta sam za predsednika Vučića!

Gostovanjem u Jutarnjem programu na TV HAPPY, Maja Gojković je izrazila duboku zabrinutost za Aleksandra Vučića.

-Česti su napadi na Aleksandra Vučića. Jako mi je teško što se to dešava u mojoj zemlji koju volim. Svi koji podržavaju Sašu Janković na najbrutalniji način pozivaju na linč našeg predsednika. Svih njih nije bilo nigde na izborima a onda se ovako ponašaju. Meni je strašno da se pominje njegov grob i pišanje.-rekla je Maja Gojković u Jutarnjem programu na TV HAPPY.

Predsednica Narodne skupštine osudila je ponašanje Sergeja Trifunovića, Jelene Maćić i novinara čije ime nije rekla a koji je na društvenim mrežama dao uputstvo "kako ubiti Aleksandra Vučića". Maja kaže da je nedopustivo da narod koji podržava Jankovića više poštuje narkodilere koji su naleteli vozilom na predsednika RS nego pristojne ljude koji su uz SNS i Srbiju.

Gojković je rekla da će traziti od umetnika da je nauče da psuje.

-Nadam se da će me Vlado Georgiev pozvati na neki od nastupa u Crnu Goru pa da me nauči da psujem. Ili Nikola Đurička ili Sergej Trifunovića. Oni su umetnici pa nek me nauče-bila je ironična Maja Gojković.

Predsednica Narodne skupštine na kraju je izrazila uverenje da ipak postoje dobri i iskreni ljudi koji su uz Srbiju i Aleksandra Vučića.

pratite na na happytv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter