Izvor:
07.09.2017 u 23:56
0

Vučić posetio Sabornu crkvu u Sarajevu! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Sarajevu.

Predsednik Srbije posetio je danas Istočno Sarajevo i sa rukovodstvom tog grada razgovarao o tome kako Srbija može da pomogne, a preneo je da je imao plodotvorne razgovore sa rukovodstvom BiH i da očekuje da takva atmosfera vlada i ubuduće u odnosima dve države.

Vučić je naveo da je na sednici Vlade Srbije danas prošla odluka o podršci Istočnom Sarajevu, između ostalog, i za izgradnju Trga, ali i različitih infrastruktirnih projekata na teritoriji opštine Pale.

"Verujem da će ljudi u Istočnom Sarajevu moći da računaju na našu još veću i snažniju podršku", istakao je Vučić.

On je zahvalio svima na gostoprimstvu, kao i ljudima koji su ga dočekali ispred zgrade Gradske uprave u Istočnom Sarajevu.

Predsednik Srbije iskoristio je svoju posetu kako bi obišao i Sabornu crkvu Roždestva Presvete Bogorodice u Sarajevu, koja predstavlja jedan od najvećih srpskih pravoslavnih hramova na Balkanskom poluostrvu.

Aleksandar Vučić sa nedavno ustoličenim mitropolitom dabrobosanskim Hrizostomom:

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter