Izvor:
13.09.2017 u 14:00
0

MILOVAN DRECUN: Radikalni islamizam se strahovito širi na Kosovu!

Pre nekoliko dana izabrana je kosovska vlada na čelu sa Haradinajem. Javnost Srbije je podeljenog mišljenja povodom ovog izbora.

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog odbora gostovao je u Jutarnjem programu na TV HAPPY i govorio na ovu aktuelnu temu.

-Zamislite Srbina koji se tamo bori za opstanak da neko odavde naziva Tačijev čovek. Najjednostavnije je iz fotelje govoriti. Smatram da je sad momenat da Srbi otvore svoje institucije tamo i sad je pravi momenat da se nešto dobro uradi. Ove Vlade nema bez srpskih predstavnika -rekao je Milovan Drecun.

Milovan je takođe dodao da je Haradinaj zločinac i da je za mnogo nedela optuživan. Drecun tvrdi da je Haradinaju mesto iza rešetaka ali mi moramo da sarađujemo sa njim. On nas je podsetio na proteste na Kosovu gde su protestanti tvrdili da su bolje živeli za vreme Miloševica. Sve je to posledica paradržave koja postoji na Kosovu a bavi se kriminalom. To je ono što je najveći problem na Kosmetu.

Moramo imati u vidu da se radikalni islam sve više razvija.

-Nalazili smo i oružje koje su oni spremali. Razgovarao sam sa ljudima iz Gnjilana i rekli su mi da je tamo strahovit razvoj radikalnog islamizma. Oni tamo imaju prostor u medijima. Upoznao sam i jednog muzičara koji je prešao u islam i to je strašno koliko mu je mozak ispran. Saudijska Arabija je pokretač svega tako i ogroman novac se ulaže. -rekao je Milovan Drecun u Jutarnjem programu TV HAPPY.

On je rekao da dugo traje borba da dokažemo istinu na Kosovu.

-Nikada nisam dobio odgovor kako je moguće da su gradovi na Kosovu etnički čisti. Mnogo je teška borba da se dokaže istina. Srpski narod je uvek bio žrtva i zato moramo da se borimo da dokažemo da nismo genocidni. Zapadni političari najviše utiču na Albance i mi to moramo da promenimo. Sa jednim nemačkim diplomatom sam imamo žustru raspravu u vezi sa tim. Nisam mu ostao dužan kada je sve sukobe na Kosovu hteo da podvede pod "pijani Srbi se napiju"-na kraju razgovora je rekao Milovan Drecun, predsednik skupštinskog odbora.

pratite nas na happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter