Izvor:
29.04.2016 u 16:05
0

RIK: U sredu ponavljanje izbora na 15 biračkih mesta

Ponovljeno glasanje za novi saziv republičkog parlamenta na 15 biračkih mesta biće održano u sredu, 4. maja, a pravo glasa na njima ima 19.631 građanin, saopštila je Republička izborna komisija (RIK).

Ponovo će se glasati na pet biračkih mesta u Nišu, na po dva biračka mesta u Beogradu, Jagodini, Vranju i na po jednom u Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima, Kladovu i Užicu.

Za ponovljeno glasanje biće štampano 19.729 listića.

Glasanje će se sprovesti po izbornim listama koje su utvrđene za narodne poslanike, a RIK će za njihovo sprovođenje obrazovati nove biračke odbore.

Glasački listići za ponovljene izbore biće bele boje, a kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije svetlo ljubičaste.

Prethodno je RIK završila izjašnjavanje o rezultatima glasanja na 99 spornih biračkih mesta, na kojima je došlo do teške greške, a na 11 biračkih mesta rezultati su anulirani i neće ući u konačne rezultate izbora.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter