Izvor:
26.09.2017 u 18:09
0

IZBORI U BEOGRADU: Mali podnosi ostavku, Selaković kandidat SNS za gradonačelnika?

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se verovatno neće kandidovati na narednim izborima.

"Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu", rekao je Mali novinarima pre početka sednice Skupštine grada.

Mali je dodao da je prethodna gradska vlast sa tadašnjim gradonačelnikom Draganom Đilasom ostavila dug od 1,1 milijarde evra, a da je sadašnja vlast u Beogradu uspela da vrati deo tog duga.

Mediji se inače, ovih dana, bave predstojećim beogradskim izborima i licitiraju ko će biti čiji kandidat. Prema pisanju "Blica" SNS-ov kandidat za prvog čoveka prestonice biće Nikola Selaković. Na tim izborima, kako tvrde "Novosti", naprednjaci bi želeli da izađu sami, bez SPS-a. Prema drugim izvorima, SNS planira da na beogradske izbore izađe s timom.

Što se tiče opozicije, još se čeka da se vidi da li će doći do nekog ujedinjenja ili neće.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter