Izvor:
27.06.2016 u 20:17
0

VUČIĆ: Vlada kad budem mogao da je formiram!

Mandatar Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vlada biti formirana "kad bude imao vladu", a da će to svakako biti pre 17. avgusta, kad zasedaju direktori MMF.

"Formiraćemo vladu kad budem mogao da formiram vladu, u skladu sa zakonom", rekao je Vučić novinarima u Beogradu, a na pitanje da li će to biti pre 17. avgusta, kad zasedaju direktori MMF, odgovorio:

"Daleko je 17. avgust". Upitan šta koči formiranje vlade, Vučić je odgovorio pitanjem "vidite šta se događa u svetu", a o eventualnom ulasku LDP o vladu, poručio:

"Nemam šta da vam kažem na to. Kad budem imao vladu saznaćete", rekao je Vučić. To, kako je objasnio, znači da će sastav vlade javnost znati tri dana pre njenog formiranja, jer tada ima obavezu da svoj predlog obrazlaži skupštini.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/The Peninsula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter