Izvor:
30.06.2016 u 13:43
0

PREMIJER PORUČUJE: Nikome neću dozvoliti da GAZI SRBIJU!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je poručio da želi najbolje moguće odnose sa Bosnom, ali da nikome neće dozvoliti da gazi Srbiju.

Želim najbolje moguće odnose sa Bosnom i Bošnjacima, ali je izvesno da ni njima ni bilo kome drogom neću dozvoliti da gaze Srbiju – rekao je Vučić za "Alo", povodom izjave načelnika opštine Srebrenica Ćamila Durakovića da je državni vrh Srbije nepoželjan u Srebrenici.

Duraković je nedavno rekao da u Potočarima 11. jula nisu poželjni pojedinci i predstavnici institucija koje negiraju genocid, ali da uprkos tome ta opština želi dobru saradnju sa Srbijom.

Vučić je posle te izjave rekao da je Srbija razumela poruke iz Srebrenice i da ne želi da pravi probleme.

Imaju pravo na to da nekoga žele ili ne žele. Nećemo da pravimo problem i prihvatamo njihovu ideju da smo višak u Srebrenici. Oni su kod nas uvek dobrodošli. I mi smo bili dobrodošli pre nekoliko meseci – kazao je tada Vučić.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter