Izvor:
23.10.2017 u 15:01
0

Palma: Pobedilo jedinstvo Srba sa KiM i države Srbije, tako će biti i u Beogradu!

Na Kosovu i Metohiji je pobedilo jedinstvo Srba koji žive na Kosovu i Metohiji, onih koji su raseljeni i države Srbije, koju vodi predsednik Republike Aleksandar Vučić, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Prema Markovićevim rečima, ovi izbori na Kosovu i Metohiji pokazali su da samo jedinstveni možemo da rešimo ovo nacionalno pitanje i da Srbi na Kosovu i Metohiji podržavaju ono što za nih radi država Srbija.

Siguran sam da će se ovakvo jedinstvo, kao što je bilo na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i pobeda Srpske liste preneti i na beogradske izbore i da će lista od stranaka koje čine Vladu Srbije, a to su pre svega Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem i koalicija SPS – Jedinstvena Srbija na čelu sa Ivicom Dačićem, ubedljivo pobediti i u našem glavnom gradu, kao što je pobedila i na Kosovu i Metohiji – poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter