Izvor:
31.10.2017 u 16:48
0

Dačić: Jedna država već povukla priznanje Kosova! (FOTO)

Sve to bi za posledicu moglo imati i povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova od strane nekih država koje su uvidele kolika je to greška bila.

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić tako je najavio da će Surinam u najkraćem roku povući odluku o priznanju kosovske nezavisnosti.

– Oni su 8. jula 2016. priznali nezavisnost Kosova – rekao je Dačić na vanrednoj konferenciji za novinare i dodao da je za njegovog mandata samo pet država priznalo Kosovo, a da je jedna povukla svoju odluku.

On je napomenuo da je do sada 106 država priznalo nezavisnost Kosova.

– Ovo je istorisjki događaj za nas – ovo nismo uradili parama jer ih nemamo , niti pritiscima jer nismo u mogućnosti – već posvećenošću – naglasio je ministar.

happytv.rs
Foto: Twitter/InSerbia News, ministarstvo inostranih poslova srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter