Izvor:
01.11.2017 u 15:44
0

ALEKSANDAR VULIN OSUDIO TERORISTIČKI NAPAD: Uputio je telegram saučešća sekretaru odbrane Sjedinjenih Američkih Država!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća sekretaru odbrane Sjedinjenih Američkih Država Džejmsu Matisu povodom jučerašnjeg terorističkog napada na Menhetnu.

''''Bezumni napad na građane Vaše zemlje nije napad samo na vas. Napadnuto je čovečanstvo, napadnuto je pravo svakog ljudskog bića da živi i raduje se boljim vremenima za svoju decu'''', naveo je Vulin i dodao:

''''Poštovani ministre, u ovom užasnom času niste sami. Građani Srbije i svi pripadnici Vojske Srbije duboko saučestvuju u vašem bolu'''', piše u telegramu.

Vulin je naglasio da ''''zlo terorizma i verske mržnje ne sme da pobedi i zato je dužnost svake zemlje i svakog čoveka da razlikuje dobro od zla i da se zlu bezuslovno suprotstavi''''.

''''Molimo Vas da naše najdublje saučešće prenesete porodicama ubijenih, a povređenima želje za brz oporavak'''', stoji u telegramu saučešća ministra odbrane.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ExpresportalSrb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter