Izvor:
02.11.2017 u 14:37
0

MAJA GOJKOVIĆ ZA HAPPY TV O INCIDENTU U SKUPŠTINI: „Dveri sprovode politiku nasilja!“

Maja Gojković je ovog jutra gostovala u programu "Dobro jutro Srbijo". Ona je govorila o incidentu koji se juče dogodio u Skupštini.

Tada je Boško Obradović, predsednik "Dveri" sa još dva poslanika upao u njen kabinet.

-Oni su provalili u kabinet. Šta će on u kabinetu i da li je to normalno da upadneš u nečiji kabinet? To je stvar kulture nasilja koju sprovode Dveri. To govori o njihovoj patologiji. Njihov politički program je jedna farsa. Sve je snimila žena koja je lomila mikrofon, koja stalno pravi incidente u Parlamentu. To je grupa nasilnika koji žele da pokažu kako izgleda fašizam na delu. Kad god imaju priliku oni prebiju neku ženu, ne znam šta rade sa svojim ženama ali znam šta rade u javnosti. Nisu oni napali Maju Gojković, već predsednika Narodne skupštine.

Gojković je rekla i da su reakcije opozicije kada je pokazivala povredu koju je zadobila bile poražavajuće:

-Poslanica grupe "Dosta je bilo" se cerekala dok sam ja pokazivala modricu. To su oni ljudi koji kada žena prijavi nasilje misli da ga je ona izazvala. Saša Janković koji je bio zaštitnik građana rekao je da je to sve farsa. Sram ga bilo! Sama sebe sam izudarala noću.

Istakla je i da se suočila sa neosnovanim optužbama da se dogovorila sa predsednikom o svemu:

-Sve vreme su provocirali pripradnike Ministarstva unutrašnjih poslova želeći da izazovu incident. Najjače ono što sam im ja rekla je "vi ste nevaspitani". Obradović je rekao da sam ja sama sebe udarala u dogovoru sa predsednikom države. Mene je sramota što kod nas ima poslanika koji tuku žene. Oni su rekli da se predsednik države i ministri kriju iza moje suknje. A oni se kriju iza crkve. Mene je zvao Vučić koji je video modrice i bilo mu je teško. Ja se dvadeset godina bavim politikom i tako nešto doživljavam…

Gojković je još rekla da se plaši i da tako treba da se oseća svaka žena u Parlamentu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Twitter/AJBalkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter