Izvor:
05.11.2017 u 09:58
0

PREMIJERKA SRBIJE U POSETI RABATU: Brnabić danas sa predsednikom Vlade Kraljevine Maroko! (foto)

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastaće se danas u Rabatu, u okviru posete Maroku, sa predsednikom Vlade Kraljevine Maroko Sadedinom El Otmanijem.

Brnabić, koja danas završava posetu Maroku, gde je u Marakešu učestvovala na Konferenciji o svetskoj politici, sinoć je bila počasni gost na večeri koju je povodom te konferencije organizovao ministar spoljnih poslova Kraljevine Maroko Naser Bourita.

U okviru Konferencije o svetskoj politici, koja se od 3. do 5. novembra održava u gradu Marakešu, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je, sa predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom, na plenarnoj sednici razgovarala o regionalnoj saradnji i budućnosti Jugoistočne Evrope i Zapadnog Balkana.

Konferencija o svetskoj politici prvi put je održana 2008. godine, sa ciljem boljeg upravljanja svim aspektima u novom sistemu međunarodnih odnosa.

Godišnji sastanak Konferencije o svetskoj politici okuplja političke i ekonomske lidere sa pet kontinenata, kao i predstavnike civilnog društva i akademske zajednice, koji razmatraju ključne političke, ekonomske i bezbednosne izazove u svetu.

Konferencija je pokrenuta od strane predsednika i osnivača Francuskog instituta međunarodnih odnosa (Institute of International Relations – IFRI) Tjerija de Monbrijala.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter