Izvor:
09.11.2017 u 23:31
0

VULIN: Srbija je neutralna zemlja, ali će raditi sa svima od kojih može nešto da nauči i koji mogu da nauče nešto od nje!

– Kao svaka vojno neutralna zemlja trudimo se, trudićemo se i uspevamo u tome da imamo izuzetno dobre odnose i sa Sjedinjenim Američkim Državama i sa Ruskom Federacijom i sa ODKB i sa NATO paktom, dakle sa svima od kojih možemo nešto da naučimo i koji mogu da nauče nešto od nas. Dobro su došli, i Srbija će se i dalje tako ponašati, bićete svi gosti na toj aktivnosti i videćemo se tamo – rekao je Vulin u Nikincima.

On je naveo i da će javnost o toj aktivnosti biti blagovremeno obaveštena.

Srpski i američki padobranci će skakati jedni pored drugih tokom zajedničke vežbe koja ima za cilj jačanje vojnih veza sa Srbijom, izjavio je američki general Tod Volters, zadužen za Združenu vazduhoplovnu komandu pri NATO, prenose strani mediji.

Britanska agencija navodi da se vežba izvodi na poziv Vlade Srbije, a padobranci iz obeju država će u okviru takozvane pokazne vežbe skakati iz transportnih aviona 2 C-130J, koje je proizvela korporacija Lokhed Martin.

Izvor: Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter