Izvor:
19.11.2017 u 16:35
0

STEFANOVIĆ: Odluka o izborima u interesu zemlje!

Ministar Nebojša Stefanović poručio da je odluka o tome da se parlamentarni izbori održe tek kad im dođe vreme doneta u najboljem interesu zemlje.

– Pretpostavljam da ćemo imati priliku da početkom godine predstavimo ceo taj tim. Mi i dalje imamo puno posla, bavimo se onim što možemo da uradimo za Beograđane – rekao je Stefanović na RTS-u.

Na pitanje hoće li SNS i SPS imati zajednički listu, Stefanović je rekao da se razgovara sa koalicionim patrnerima o tome šta je najbolje za građane Beograda.

On je istakao da će naprednjaci u narednom periodu predstaviti šta je sve urađeno u Beogradu, navodeći da je, između ostalog, smanjen dug od 1,2 milijarde evra "iz vremena Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića", da je izgrađena infrastruktura, domovi zdravlja, škole, bolnice, smanjena nezaposlenost…

Govoreći o odluci da se održe samo beogradski, ali ne i vanredni parlamentarni izbori, Stefanović je rekao da su članovi Glavnog odbora razmatrali argumente i poslušali predlog predsednika stranke Aleksandra Vučića, koji nije bio u najboljem interesu SNS, ali jeste u najboljem interesu Srbije.

Kako kaže, bilo mu je smešno da sluša argumente predstavnika opozicije, koji su prvo rekli da SNS ne sme da ide samo na beogradske izbore, pa su se onda "projektovali" i govorili da je stigao "nalog iz centara moći".

– Do juče je bilo kukavički da se ide zajedno na beogradske i parlamentarne, sad je kukavička odluka da se ne ide. Stavovi se menjaju iz dana u dan, očigledno nisu baš sigurni da će dvostruko da nas pobede u Beogradu. Meni se čini da neće, ali mi smo doneli odluku u najboljem interesu zemlje i tako ćemo nastaviti da se ponašamo – rekao je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter