Izvor:
10.01.2018 u 23:35
0

VRH NAPREDNJAKA ODLUČUJE O VANREDNIM PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Počela sednica predsedništva SNS!

U sedištu Srpske napredne stranke (SNS) danas popodne počela je sednica Predsedništva, čija tema su beogradski izbori, a članovi vrha stranke pred počcetak sednice ostavili su mogućnost da se razgovara i o vanrednim parlamentarnim izborima.

Sednicom predsedava šef stranke, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a sednica je zatvorena za javnost.

Zasad nije poznato da li će i ko saopštuiti novinarima ishod sastanka.

Članovi Predsedništva su u dolasku u sedište stranke, na Novom Beogradu, kratko odgovarali na pitanja novinara šta je tema, tačnije, da li je i pitanje vanrednih izbora na agendi.

Tako je Marko Ðurić rekao da očekuje iscrpnu diskusiju, a na pitanje kakav je njegov stav o vanrednim parlamentarnim izborima, odgovorio da će o tome odlučivati predsedništvo.

Zorana Mihajlović je navela da je već iznela svoj stav o vanrednim parlamentarnim izborima, odnosno da je za njihovo održavanje, ali je napomenula da misli da su danas tema – beogradski izbori.

Goran Knežević smatra da možda neće ni biti reči o vanrednim parlametanrim izborma, ali…

"Videćemo", kratko je dodao Knežević, dok je Marija Obradović rekla da će – ako se pitanje vanrednih izbora za Skupštinu Srbije pokrene i ako se bude izjašnjavalo o tome – ona glasati za njihovo održavanje.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter