Izvor:
14.01.2018 u 03:35
0

Brnabić: Samo rezultati su važni!

Svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao Vlada možemo da uradimo za njih, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić i dodala da su jedino rezultati važni.

Brnabić nije želela da se bavi spekulacijama da su pojedine kolege iz vlade pokušale da je sapletu na samom početku mandata.

"Ne želim da se bavim time. Moj posao je odgovoran i naporan i ja svaki minut razmišljam o interesu građana Srbije i o tome šta mi kao vlada možemo da uradimo za njih. Jedino su rezultati važni", rekla je Brnabić u izvodu intervjua za dnevnik "Alo", koji je objavljen na sajtu lista.

Ona je naglasila da se nada da građani Srbije prepoznaju i da će sve više prepoznavati njenu "iskrenu ljubav" prema zemlji i, kako je rekla, ono što pokusava da uradi svaki dan, kao i energiju koju ulaže.

"I da će im jedino to biti važno. Srbija je zemlja iskreno dobrih ljudi, kojima je najvažnije da li je neko dobar ili loš čovek, a onda sve ostalo", rekla je premijerka.

Podsetila je i na rezultate vlade na čijem je čelu, kao što su unapređenje pozicije Srbije na Duing biznis-listi Svetske banke, dalje napredovanje na globalnoj listi konkurentnosti Svetskog ekonomskog foruma, kao i da su u decembru vodeće rejting agencije ponovo povećale kreditni rejting Srbije.

"Pozitivno smo završili sedmu, pa onda i osmu finalnu reviziju sa MMF-om. Imali smo završetak kapitalnih projekata, pre svega Kliničkog centra u Nišu, pre toga Muzeja savremene umetnosti. Postavili smo temelje elektronskoj upravi i digitalizaciji, uveli informatiku u osnovne škole, nastavili smo reformu javne uprave", rekla je Brnabić.

Ona je dodala i da je Vlada Srbije, u prvih 100 dana rada, potpisala sedam novih ugovora sa investitorima i spustila nezaposlenost na 12 odsto.

"Otvorili smo i dva nova poglavlja u pregovorima sa EU. To je sve okvir za dalji ekonomski rast, okvir bez kojeg tog rasta ne bi bilo i koji obezbeduje bolji standard i kvalitet života", rekla je Brnabić.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter