Izvor:
29.01.2018 u 20:50
0

VELIKA ČAST! Erdogan iznenada došao na aerodrom da lično isprati Vučića!

Predsednik Turske Redžep Taip Erdogan, nakon razgovora sa Aleksandrom Vučićem i Bakirom Izetbegovićem u Istanbulu, iznenada je došao na aerodrom kako bi ispratio srpskog kolegu i poželeo mu srećan povratak u Beograd.

Posle rastanka sa Erdoganom u svečanom salonu aerodroma, u čast predsednika Srbije postrojen je odred garde turske vojske.

Inače, sastanak Vučića, Erdogana i Izetbegovića održan je u predsedničkoj palati u Istanbulu, a u fokusu razgovora je bila saradnja u regionu, posebno odnosi Srba i Bošnjaka.
Trilateralni sastanak mnogi tumače kao želju Ankare da približi stavove Beograda i Sarajeva i stabilizuje prilike na Balkanu.

Nešto ranije Vučić i Erdogan su imali odvojen sastanak na kom su razgovarali o političkoj i ekonomskoj saradnji.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter