Izvor:
05.02.2018 u 02:46
0

VUČIĆ: Predsedniku Kipra čestitao ponovni izbor!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras čestitku Nikosu Anastasijadesu povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Kipar.

"Koristim ovu priliku da Vam čestitam pobedu na predsedničkim izborima, čiji su rezultati potvrdili Vašu reputaciju iskusnog i odgovornog političara", kaže se u čestitki i dodaje:

"Želim da istaknem našu zahvalnost prijateljskoj Republici Kipar na principijelnom stavu kojim poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije, kao i na podršci koju nam pružate na putu ka Evropskoj uniji."

"Uveravam Vas da će Srbija i dalje biti odgovoran i pouzdan partner, sa željom da i dalje jača bilateralne, a posebno ekonomske odnose sa Kiprom", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter