Izvor:
19.07.2016 u 17:52
0

PREMIJER VUČIĆ NA SASTANKU SA MORGERINI: Razgovori o evrointegracijama i dijalogu sa Kosovom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas pre podne u Briselu sa šeficom evropske diplomatije Federikom Mogerini.

Očekuje se da će na sastanku, koji je počeo u 11 časova u zgradi Evropske službe za spoljne poslove, Vučić i Mogerini razgovarati o napretku Srbije na evrointegracionom putu i dijalogu u okviru normalizacije odnosa Beograda i Prištine.

EU najavljuje da će se razgovori Beograda i Prištine na najvišem nivou nastaviti odmah po formiranju vlade u Srbiji.

Iz kabineta šefice EU diplomatije, koja posreduje u ovim razgovorima, napominju da je implementacija do sada postignutih dogovora od ključnog značaja za nastavak dijaloga, ali i za napredak u procesu evrointegracija i Srbije i Kosova.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ serbianpm

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter