parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Građani prigradskih naselja će imate prioritet, jer znam koliko ste teško živeli unazad 20,30,50 godina!

 

Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović razgovarao je sa građanima naselja Šopić i Šušnjar, u opštini Lazarevac, kojima je poručio da nema male i velike opštine i da jedanaki razvoj ne znači da jedni imaju sve, a drugi ništa.

Zato upravo prigradske opštine imaju prioritet pri realizaciji započetih projekata, ali i pokretanja novih, posebno kada je u pitanju izgradnja i rekonstrukcija škola, obdaništa i domova zdravlja, rekao je on.

"Vi (građani prigradskih naselja) imate prioritet, jer znam koliko ste teško živeli unazad 20,30,50 godina, koliko malo njih se ovde zadržalo da vidi kako živite, a kamoli da nešto uredi za vas. Zato ovde mora da se još intenzivnije radi i ulaže", rekao je Stefanović.

On je podsetio okupljene građane da je 2014. godine, kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade Srbije zaživela druga vizija Srbije, a to je da ta Srbija ima stabilne finansije koje garantuju da može da bude izdvojen veliki deo novca za ulaganja, ali na zdravim osnovama, bez kredita i zaduživanja.

"Sada novac naroda završava tamo gde treba da završii, uložen u infrastrukturu, u škole da nam deca imaju dovoljno računara za učenje , da postaju inženjeri elektrotehnike i informatike, da ta deca mogu da se zaposle, vide budućnost u svojoj zemlji, u svom Šušnjaru, Lazarevcu, Beogradu, u svojoj Srbiji", kaže on.

Stefanović je najavio dodatna ulaganja u oblasti bezbednosti i naglasio da je započeta ugradnja velikog broja kamera na celoj teritoriji Lazarevca , što će posebno unaprediti bezbednost dece u školama i vrtićima.

Takođe je rekao da je obaveza svakog funkcionera da poseti i najmanji deo Beograda i Srbije, jer niko ne sme da se oseća kao građanin drugog reda.

Stefanović je okupljenim građanima poručio da izborna lista Srpske napredne stranke nije politička lista , već lista svih nas, svakog čoveka koji živi u Beogradu.

 

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/NUNS1994

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
20:05 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live