Izvor:
19.02.2018 u 03:42
0

VUČIĆ PORUČIO DŽONSONU: Beograd je spreman za kompromis s Prištinom, ali da on mora podrazumevati ustupke obe strane!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da je američkom senatoru Ronu Džonsonu rekao da je Beograd spreman za kompromis s Prištinom, ali da on mora podrazumevati ustupke obe strane.

"Zamolio sam SAD da nam pomognu i da zamole kosovske Albance da budu spremni na fleksibilna rešenja koja će omogućiti kompromis", rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji s Džonsonom posle njihovog razgovora u vili "Mir".

Džonson je kazao da svi u regionu moraju da gledaju u budućnost, da su strpljenje i fleksibilnost od suštinskog značaja i dodao da bilo kakav dogovor Beograda i Prištine mora biti pravedan za obe strane.

Naveo je da Srbija ima veliku važnost za svetski mir i da su mir i prosperitet za sve ljude na Balkanu iskrena želja SAD.

Izvor: Kurir
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter