parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MIHAJLOVIĆ O PRAVIMA SRBA U HRVATSKOJ: Borba neće biti laka, ali će rezultati doći!

 

 

 Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da borba Srba za veća prava u Hrvatskoj neće biti nimalo laka, kao što ni rezultati neće biti postignuti preko noći, a da Srbija želi da im pomogne i da na tome radi sa Hrvatskom. 

U izjavi dostavljenoj medijima, Mihajlović kaže da na to ukazuje Izjava o pravima Srba u Hrvatskoj koju je donelo Srpsko narodno veće, a koja je od hrvatskih zvaničnika dočekana na način koji je sasvim drugačiji od duha nedavne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Hrvatskoj.

- Srbija danas nije onakva kakvu bi jedan, uverena sam manji, deo Hrvatske želeo da bude. Srbija danas nikog ne napada, Srbija nikog ne ugrožava, ne ponižava, Srbija želi miran i stabilan region, jer je to preduslov većeg ekonomskog razvoja - istakla je Mihajlović.

Ona je navela i da današnja Srbija želi sa Hrvatskom da deli zajedničku budućnost, da gradimo zajedničke ekonomske interese, današnja Srbije ide ka članstvu Evropskoj uniji gde je već Hrvatska, jer želi da naši građani žive bolje.

- Ali današnja Srbija želi i da se čuju i njeni sunarodnici u Hrvatskoj, da im pomogne koliko može da ostvare svoje prava, da imaju ista prava koja imaju i drugi građani Evropske unije. I s pravom očekujemo da na tome radimo zajedno sa državom Hrvatskom - poručila je Mihajlović.
 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/dizajner86

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte Parove
20:05 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live