Izvor:
01.03.2018 u 18:48
0

OBRADOVIĆ DOŠAO ISPRED HAPPY TELEVIZIJE DA IZAZOVE INCIDENT: Tvrdio da je pozvan na duel sa predsednikom Vučićem, Marić ga demantovao! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostovao je danas u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji, kod novinara Milomira Marića.

Predsednik Vučić je odmah po dolasku u studio, otkrio da se desio incident koji je pokušao da izazove lider Dveri Boško Obradović.

Bili su neki u kapuljačama ispred ulaza, pa su pobegli. Reč je o gospodinu Bošku Obradoviću, ali shvatio je da nisu došle ni Gordana Uzelac i Mara Dragović, pa je brže-bolje pobegao. Ja sam došao u emisiju, a Obradović ovakvim postupcima može samo da sam sebi da nanese štetu… – rekao je Vučić govoreći o pokušaju lidera Dveri da izazove incident.

Ipak, lider Dveri je tvrdio da je i on pozvan na taj duel, što demantuje poruka koju mu je sinoć poslao novinar Milomir Marić, koji je rekao da nikakav poziv nije postojao za Boška Obradovića, i da nije lepo da se služi lažima.

Predsenik Vučić je prokomentarisao te njegove tvrdnje da neko ko nudi samo mržnju, ne može da pobedi na izborima.

Kada neko nudi samo mržnju, ne može da pobedi na izborima – rekao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić povodom tvrdnji lidera Dveri Boška Obradovića da je danas trebalo da učestvuje u televizijskom duelu sa njim na Happy televiziji, a potom dodao:

Obradović je hteo da izazove incident, a onda shvatio da ne dolaze Gordana Uzelac i Mara Dragović, pa ne može da radi ono što oni rade sa ženama, te su brže bolje stavili kapuljače na glavu i pobegli, kada su videli da je neko teže kategorije došao. Niko ne želi tako bahate tipove i ljude koji nemaju ništa sem batina, tuče, dreke da ponude – istakao je Vučić, uz opasku da je Obradović sam sebi napravio veliku štetu.

Happytv.rs
Foto: Twiiter/Printscreen/@BoskoObradovic, Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter