Izvor:
23.07.2016 u 16:31
0

VUČIĆ PORUČUJE: Nije hir, ne želim vladu PROTIV KOJE BIH SAM BIO!

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vladu sastaviti u kratkom roku, a ako ne bude uspeo – vladu će, kako je rekao, formirati neko drugi, kojeg će on predložiti.

Vučić je rekao da to što vlade još nema nije hir, već da postoje određeni problemi koje još ne može da reši:

"Ne želim da formiram vladu protiv koje bih sam bio", rekao je Vučić, ali nije objasnio, uz opasku da "postoje stvari o kojima ne može da govori".

On je rekao da će nastojati da vlada bude formirana u prvoj plovini avgusta.Istakao je da špekulacije o formiranju vlade 5. avgusta nisu nimalo osnovane, te da vlada neće biti formirana na dan zločinačke operacije "Oluja".

"Želim da vlada bude formirana na dan radosti, jer će građani dobiti vladu koja će obezbediti najveći rast", poručio je Vučić.

Upitan za stranu podršku nekim političarima, Vučić je odgovorio da ga ne zanima koga ambasadori podržavaju.

"Ambasadori neka podržavaju koga hoće, mene to ne zanima. Mene zanima samo šta građani misle", poručio je i dodao da ne zna da li će Amerikanci da podržavaju nekog.

Garđani, prema njegovim rečima, sami mogu da prepoznaju ljude koji rade u interesu svoje zemlje.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter