Izvor:
19.03.2018 u 18:21
0

BRNABIĆ PRIMILA AMBASADORKU HLAVSOVU U OPROŠTAJNU POSETU: Češka snažno podržava evropski put Srbije!

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić primila je u oproštajnu posetu ambasadorku Češke Republike Ivanu Hlavsovu kojoj je zahvalila na izuzetnom zalaganju u unapređenju odnosa dve zemlje.

Brnabić je podsetila na to da su tokom diplomatskog mandata ambasadorke Hlavsove ostvareni brojni susreti zvaničnika dveju zemalja i značajno unapređen politički dijalog.

Ambasadorka Hlavsova istakla je da Češka snažno podržava evropski put Srbije i politiku regionalne stabilnosti.

Pohvalila je napredak koji je Vlada Srbije postigla u ekonomskim reformama i izrazila očekivanje da će Srbija i u budućnosti biti zemlja sa konkurentnom ekonomijom i na taj način privući još veći broj čeških investitora.

Sagovornice su se saglasile da postoji interes za dalje intenziviranje saradnje u svim oblastima i izrazile očekivanje da će u budućnosti dve zemlje imati još više zajedničkih infrastrukturnih projekata.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter