Izvor:
27.04.2018 u 17:41
0

Haradinaj: Dolazim u Preševo i Beograd! Stefanović odgovara: Bićeš uhapšen!

Haradinaj je, kao i predsednik Kosova Hašim Tači, bio na poternici Interpola, te poternice su u jednom trenutku skinute iz baze, da bi pre desetak dana bile ponovo vraćene, o čemu je govorio i ministar policije. Stefanović je kazao da se poternice za Haradinajem i Tačijem nalaze u bazi Interpola, ali da nisu vidljive.

Premijer Kosova je juče govorio i o transformaciji Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) u oružane snage i naveo da to ne podrazumeva da one preuzmu zadatke i ovlašćenja Kfora, već da budu partner međunarodnim mirovnim snagama na Kosovu. Govoreći na konferenciji koju je organizovalo ministarstvo BSK, Haradinaj je rekao da je BSK institucija od najvećeg poverenja na Kosovu i zahvalio se na podršci koju su međunarodni predstavnici dali razvoju njene snage.

Ministar BSK Rustem Beriša kazao je da su preduzete mere da deo transformacije budu i Srbi i pozvao predstavnike međunarodne zajednice da pomognu da "Srpska lista shvati novu realnost i bude deo te transformacije".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter