Izvor:
08.05.2018 u 00:10
0

Čepurin: Putin s nestrpljenjem iščekuje Vučića u Kremlju!

Za predsednka Vučića, njegov turski kolega Redžep Tajip Erdogan priredio je kraljevski doček izkazavši poštovanje prema našoj zemlji ali i prvom čoveku Srbije koji je kako se videlo postao njegov veoma drag gost

I dok se prašina od dočeka i plodonosnih razgovora u Turskoj još nije ni slegla, dolazak srpskog državnika s nestrpljenjem očekuje još jedan svetski lider možda i najveći – Vladimir Putin.

Njegov poziv objavio je na društvenim ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin.

– Očekujemo sastanak Predsednika Rusije V.Putina sa srpskim kolegom A.Vučićem sutra okvirno u 18 časova. Uvereni smo da će to biti jedan sadržajan i uzajamno koristan razgovor, koji će proći u poslovnom duhu, ali istovremeno i u neformalnoj atmosferi-istakao je Čeputrin najavljući Vučićevu posetu Rusiji-napisao je Čepurin.

informer.rs
Foto: Twitter/Sputnik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter